miércoles, 17 de julio de 2024

BALLADA COUNTRY A LA PLAÇA DE LES PALMERES DE CAMBRILS

 

El grup cambrilenc tornava a la Plaça que els donava nom desprès d’un pelegrinatge que els havia portat per diferents indrets de Cambrils, després que el Consistori autoritzes la instal·lació d’un carrusel.

El propietari d’aquella instal·lació tenia molt interès en que el Country tornes a les Palmeres, perquè la Ballada  convocava un gran nombre d’espectadors, al llarg de les més de 2 hores de durada , i això facilitava l’activitat tant al Carrusel, com a les altres instal·lacions. Sinergia, en diu l’enciclopèdia.


Molts dels espectadors em deien que havien trobat a faltar la Ballada Country. Esperem que aquesta “Joint Venture”, es consolidi, serà bo per a tothom.

Anava fent fotografies, aquesta és la meva activitat en el món del Country.





Xerrava amb un dels balladors que  m’explicava que és natural de Vilaller a la Ribagorça, i tenia ocasió de parlar de l’importantíssim – i poc conegut -  Patrimoni històric de la Ribagorça.



Se’ns feien les 23,00 sense adonar-nos-en, i em demanaven una  darrera fotografia del grup.


Ens arribàvem fins al Sirvent, un gelat d’avellana i un de torró, serien el colofó perfecte d’una vetllada que començàvem sopant al Park del Pescador.  

La tornada fins a Castellar del Vallès era molt més fluida  que ho havia estat la vinguda, el tràfic de camions però, continuava intens,  Catalunya necessita molta més inversió pública.