sábado, 3 de septiembre de 2022

LA BALLADA COUNTRY A LA PLAÇA DE VLADIMIR PUTIN O DEL GAS. SABADELL

 

El camarada Vladímir Vladímirovitx Putin  (Sant Petersburg, 7 d'octubre de 1952) decidia avui 3.9.2022 tallar el subministre de gas a Europa això està clar perjudicarà  a les empreses, també, també però als ciutadans, i sobretot és una condemna a mort per a les persones delicades de salut i/o de butxaca.


Anaven a  les 18,00 a la Ballada l’Antonia , l’Aurora, la Maria Jesús i l’Antonio – aquest darrer com a fotògraf - , retratava els edificis del que havia estat Clinica Quinta Salud La Aliança, i el que avui és Museu del Gas:

https://www.todocoleccion.net/postales-cataluna/postal-sabadell-clinica-quinta-salud-alianca-alianza-imp-moderna-num-5~x30929822

http://coneixercatalunya.blogspot.com/2012/12/museu-del-gas-placa-del-gas-sabadell.html


El dia núvol ens feia témer el pitjor,  sortosament queien quatre gotes, que dissortadament no refrescaven l’ambient.


L’indret era manifestament insuficient per encabir als que volien ballar, i als espectadors.  Està clar que a Sabadell manquen espais per desenvolupar activitats socials i/o culturals, oi?.


Recollia imatges de la ballada, que concloíem passats alguns minuts de les 20,00  perquè l’Antonia tenia un compromís al que malgrat el tràfic intensíssim  esperem que aconseguís arribar finalment.






Tornàvem a Castellar del Vallès, i comprovàvem que els dissabtes els diferencials de les cases dels carrers, ANETO,  JAUME I, ALI-BEY  i BALMES, no cauen.

 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario